Privatflytt

Vi utför din flytt efter dina önskemål. Tanken är att skräddarsy den bästa lösningen för just dig då vi även kan inkludera magasinering, montering och hemservice.

Som kund ska du känna dig trygg med företaget du anlitar och vi ser till att dina saker är försäkrat hela vägen under processen.

För oss är god service även en viktig del av processen för att kunden skall bli 100% nöjd!

Industri & Företagsflytt

Flytt av både små och stora företag kräver mer än en privatflytt.

Tiden är oftast mer begränsad och påföljderna vid missar eller felbedömningar är större.

Därför ser vi till att tjänsten utförs med en säkerhet för er att ha kontinuerlig kontakt angående tid, plats och utförande. Vi anpassar oss efter era förutsättningar, beroende på om ett rörligt, tak eller fastpris passar bäst.

Packning

Som kund är man uppe i varv inför flytten som ska ske. Man ska tänkta på det ena och även på det andra. Ibland känner man för att packa själv, men många gånger vill man inte lägga ner mer tid på det – då vi finns till hands!

Om ni vill packar vi hela bohaget, men ni kan också påbörja packningen av mindre ömtåliga saker. För ert mer eller mindre ömtåliga bohag har vi den rätta packningen som krävs. Alternativt kan ni lämna nyckeln till oss så packar vi hela ert bohag. Vi hjälper er även med montering och demontering av möbler.

Vi levererar kvalité

Bodil Rix Voss
Bodil Rix Voss
2019-10-07
Flytt hjälp. Mycket nogranna, effektiva och snabba killar. Rekommenderas verkligen. ?
Nils Nilsson
Nils Nilsson
2019-05-03
Mycket nöjda med allt från bokning av flytt till utförandet.Kom tre trevliga killar som var rädda om våra möbler och gjorde ett fantastiskt jobb.? Kan verkligen rekommendera.
Sedat Arif
Sedat Arif
2019-04-22
Mycket professionella och ska rekommendera dom till alla mina vänner.
Mikael Nilsson
Mikael Nilsson
2018-12-31
Mycket professionella och otroligt flitiga,perfekt utförd flytt TACK FÖR HJÄLPEN???

Begär kostnadsfri offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så får du en uppskattning på priset för att utföra det jobb du önskar hjälp med. Offerten är givetvis inte bindande!